Cum cumpar ?

Pasul 1: Alegerea produsului

Vizualizati produsele noastre din meniul de mai sus. Cand v-ati decis asupra produsului care doriti sa-l achizitionati selectati cantitatea din sageti sau din tastatura si apasati butonul “Cumpara”. In acest moment produsul este adaugat in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Procedati la fel si pentru celalalte produse din catalogul nostru. Vii

 

Pasul 2:  Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi se regaseste in partea dreapta sus a ecranului. El va permite sa vizualizati produsele alese de dumneavoastra. In aceasta pagina puteti actualiza cantitatea, renunta la anumite produse si vizualiza totalul sumei de plata.

 

Pasul 3: Finalizarea comenzii

Finalizarea comenzii poate fi efectuata ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont (inregistrarea se efectueaza completand formularul care va salva datele dumneavoastra). Formularul care trebuie completat de catre dumneavoastra contine datele de facturare (adresa, nume client). Cu ajutorul contului puteti vizualiza starea comenzii dumneavoastra.

 

Pasul 4: Modalitati de plata

Plata se face ramburs in momentul sosirii coletului sau in avans prin OP (ordin de plata). Datele le gasiti mai jos:

S.C. Victhea Print SRL

Cod unic de inregistrare: RO27805916

Reg. com.: J40/12195/2010

Cont RO92BUCU1081211523085RON (Alpha Bank)


Pasul 5: Metoda de livrare

Curier rapid

Pentru livrare in Bucuresti nu se percepe taxa de transport.

- Pentru livrare in tara (reteaua DPD Curier): tariful este calculat functie de distanta si punctele de lucru ale curierului.

*Pentru comenzi mai mari de 300 lei, transportul este asigurat de noi in tara functie de greutatea coletului.