Petro Vaselo

VERTICALA OVAS

Cod produs: WB7125

  • Culoare: Rosu
  • Tara: Romania
  • Volum: 0.75L
  • Volum alcool: 14.00%
  • Continut zahar: Sec
248 RON(pretul include tva)
Disponibil
CANTITATE

VERTICALA OVAS

Verticala Ovas contine 3 sticle din ani diferiti 2011,2012,2013 si cutia de lemn.

 

 

Scurtă descriere a cramei: Compania noastră deține 172 de hectare, dintre care 42 sunt cu viță-de-vie. Aceste vițe de vie au fost cultivate în 2005 și 2009. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor nostri joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru ne permite să ajungem la sfârșitul fermentației fără a adăuga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile noastre sunt supuse unei perioade de rafinare după procesul de fermentație. Rafinamentul este manipulat atât în recipiente mici (butoaie de 225 L) și în vasele de lemn de mare capacitate (până la 7500 de litri). Timpul de păstrare variază în funcție de soiul de struguri, vârsta podgoriilor și în funcție de condițiile climatice ale anului. Astfel, obiectivul Petro Vaselo este de a obține vinuri unice și de calitate.

 NOTE DE DEGUSTARE

Intens, corpolent, luxuriant și opulent. Interpretarea teritorială a unui cupaj classic Bordeaux ce exprimă potențialul prin posibilitatea comparației. Arome de coacăze negre, afine și vișine, condimente și o structură solidă bazată pe tanini ușor neîmblânziți.

Un vin ce ofera arome variate, de la fructe negre, mure si coacaze, la condimente si lemn dulce. Se evidentiaza gustul balsamic, combinat cu gust de condimente, piele, tutun si grafit, specifice solului.