Criterii de cautare:

Discount pentru 6 sticle:

Vinuri Romanesti

Magazinul nostru online de vinuri romanesti va pune la dispozitie o gama variata de vinuri albe, vinuri roze, vinuri rosii din podgorii renumite din Romania: Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Crama Girboiu, S.E.R.V.E., Crama Bauer, Cramele Recas - vinuri premiate ani la rand la Premiile de Excelenta Vinul.RO, dar si in Franta, Italia cu medalii de aur si argint.

Vinurile romanesti au o aroma si o structura unica, devenind usor, usor din ce in ce mai apreciate in strainatate datorita calitatii si pretului corect. Fie ca vorbim de vinuri albe, roze, rosii seci, demiseci, demidulci sau dulci - vinurile romanesti reusesc sa incante si sa satisfaca orice gust si orice buzunar. Aromele variaza de la flori, fructe albe pentru vinurile albe, capsuni, fragi, miere pentru vinurile roze si fructe rosii de padure, vanilie pentru vinurile rosii.

Wine-Boutique va pune la dispozitie o gama larga de vinuri selectate cu atentie si pastrate la o temperatura constanta si intr-un mediu curat pentru a putea pastra calitatea si aromele vinurilor.

Vinuri Romanesti

Wine-Boutique va ofera vinuri de la cele mai apreciate, cunoscute si valoaroase crame din Romania premiate in cadrul festivitatii Vinul.RO din 2014.

premiile de excelenta vinul.ro
  • Crama Oprisor a obtinut 2 medalii de aur si 6 de argint (Feteasca Neagra La Cetate 2011, Smerenie 2011 - Aur, Merlot La Cetate 2013 - Argint, Chardonnay La Cetate 2013 - Argint, Feteasca Neagra Caloian 2013 - Argint, Rusalca Alba 2013 - Argint, Dragaica Rosie 2012 - Argint, Cupola Sanctis Sf. Mihail si Gavril 2011 - Argint).
  • Lacerta a obtinut 2 medalii de aur si 1 de argint (Merlot Lacerta Reserva 2011 - Aur, Cuvée IX Lacerta 2012 - Aur, Cuvée X Lacerta 2013 - Argint)
  • Viile Metamorfosis a obtinut 1 medalie de aur si 2 de argint (Syrah Coltul Pietrei 2013 - Aur, Feteasca Neagra Cantvs Primvs 2012 - Argint, Sauvignon Blanc Coltul Pietrei 2013 - Argint).
  • Crama Girboiu a obtinut 1 medalie de aur si 2 de argint (Epicentrum (Ag + M Ot) 2013 - Aur, Sauvignon Blanc Livia 2013 - Argint, Sarba Livia 2013 - Argint).
  • Crama Liliac a obtinut 1 medalie de aur si 1 de argint (Merlot Liliac 2012 - Aur, Pinot Gris Liliac 2013 - Argint).
  • Crama SERVE a obtinut 1 medalie de aur si 1 de argint (Feteasca Neagra Vinul Cavalerului 2012 - Aur, Chardonnay Terra Romana 2013 - Argint).
  • Crama Ceptura a obtinut 1 Medalie de Aur si o 1 Medalie de Argint: (Cabernet Sauvignon Cervus Magnus 2013 - Aur, Sauvignon Blanc Cervus Magnus 2013 - Argint).
  • Budureasca a obtinut 5 medalii de argint (Oro Manisa 2012, Shiraz Budureasca 2013, Noble 5 2011, Daphix 2013, Merlot Budureasca 2013).
vinuri romanesti

Wine-Boutique va sta la dispozitie in magazinele noastre, telefonic sau prin intermediul adreselor de e-mail pentru a alege vinul cel mai potrivit ocaziei cu care se serveste vinul astfel incat mancarea sa se asocieze perfect cu vinul romanesc ales de dvs sau pur si simplu pentru o seara linistita de lectura. Va putem oferi informatii si legate de servirea vinului precum temperatura, timpul necesar decantarii, importanta utilizarii paharelor potrivite pentru vin. Fiecare vin are povestea lui, este o adevarata poezie imbuteliata menita sa ne incante si sa ne gadile papilele gustative intr-un mod placut daca este servit cum trebuie si asociat cu mancarea potrivita.