Domeniul Coroanei Segarcea

Minima Moralia Onoare

Cod produs: 12463

  • An: 2011
  • Culoare: Alb
  • Soi struguri: Feteasca Alba
  • Tara: Romania
  • Regiunea: Segarcea
  • Volum: 0.75 L
  • Volum alcool: 13.00%
  • Continut zahar: Sec
111 RON
96 RON(pretul include tva)
Disponibil
CANTITATE

Minima Moralia Onoare

"Pe lumea asta, singura cale de a trăi în onoare este să fii cu adevărat ceea ce pretinzi că ești.”
— Socrate

Un cupaj “alchimic”, însă unul care ține cont de regulile eterne care creau, în vremurile trecute, ceea ce se numea “sortiment regional”. S-a născut astfel un vin al cărui debut olfactiv este exploziv, cu arome iniţiale de polen fin, flori uscate, soc,fân şi vanilie. După aerisire, aromele sunt dominate de miere, pulpă de fructe şi salcâm. Gustativ, confirmă complexitatea aromelor. Un element central, fructozitatea, este învelit de senzaţii extreme, pe de o parte de prospeţimea dată de o aciditate ridicată, pe de altă parte arome de vin matur - unt şi vanilie, cuprinse într-un corp solid, rotund, cu senzaţii glicerice.

Minima Moralia Onoare Domeniul Coroanei Segarcea - Premii:

  • premii — anul de recoltă 2011
  • 88 Puncte Parker
  • Aur — Franța, 2013
  • Challenge International du Vin
  • Aur — Slovacia, 2013
  • Concours Mondial de Bruxelles
  • Nova de Aur — Monaco, 2013
  • Aur la Femmes et Vins du Monde
  • Aur cu distincția Best of Class — SUA, 2013
  • Los Angeles International Wine Competition — Packaging and Design Competition
  • Bronz — Marea Britanie, 2013
  • Decanter World Wine Awards
  • Bronz — SUA, 2013
  • Los Angeles International Wine Competition
  • Bronz — SUA, 2012
  • San Francisco International Wine Competition
  • Mențiune — Marea Britanie, 2013
  • International Wine Challenge
  • Mențiune — Marea Britanie, 2013
  • Decanter World Wine Awards


  • Aspect vizual: Galben deschis.
  • Aspect olfactiv: Arome iniţiale de polen fin, flori uscate, soc,fân şi vanilie. După aerisire, aromele sunt dominate de miere, pulpă de fructe şi salcâm.
  • Aspect gustativ: Gustativ, confirmă complexitatea aromelor. Un element central, fructozitatea, este învelit de senzaţii extreme, pe de o parte de prospeţimea dată de o aciditate ridicată, pe de altă parte arome de vin matur - unt şi vanilie, cuprinse într-un corp solid.
  • Temperatura de servire: 10-12°C