Domeniul Coroanei Segarcea

Principesa Margareta Rosu

Cod produs: 12650

  • An: 2011
  • Culoare: Rosu
  • Soi struguri: Marselan
  • Tara: Romania
  • Regiunea: Segarcea
  • Volum: 0.75 L
  • Volum alcool: 13.50%
  • Continut zahar: Sec
111 RON
96 RON(pretul include tva)
Disponibil
CANTITATE

Principesa Margareta Rosu

Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, producţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de căpşune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată cu lapte, rom, cocos şi piele fină. Gustul este complex, dezvăluindu-se treptat, de la explozia de fructe la nuanţele secundare de condimente, finalizat cu un postgust prelung şi elegant, de lemn-dulce şi ciocolată cu lapte. Are o putere mare de învechire.

Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, producţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit.

Premii Principesa Margareta Rosu - Domeniul Coroanei Segarcea

  • premii — anul de recoltă 2009
  • Aur — Franta, 2014
  • Vinalies Internationales
  • Aur — China, Hong Kong, 2014
  • China Wine Awards
  • Argint — SUA, 2014
  • Los Angeles International Wine Competition
  • Nova de Argint — Monaco, 2014
  • Femmes et Vins du Monde
  • Argint — SUA, 2013
  • Los Angeles International Wine Competition
  • premii — anul de recoltă 2008
  • 90 Puncte Parker
  • Aur — SUA, 2012
  • Los Angeles International Wine and Spirits Packaging Design Competition (Modern Classic)
  • Argint — Hong Kong, China, 2012
  • China Wine Awards
  • Nova de Argint — Monaco, 2013
  • Femmes et Vins du Monde
  • Bronz — Marea Britanie 2013
  • Decanter World Wine Awards
  • Bronz — SUA, 2012
  • Los Angeles International Wine & Spirits Competition
  • Menţiune — Marea Britanie, 2012
  • Decanter World Wine Awards
  • Menţiune — Marea Britanie, 2012
  • International Wine Challenge
  • Aspect vizual:
  • Aspect olfactiv:
  • Aspect gustativ:
  • Temperatura de servire: 16-18°C