Macallan pret bun Online

Macallan pret bun Online

Cuprins

The Macallan

Entry level-ul celor de la The Macallan din gama Fine Oak este un exemplu despre cum se crează un single malt premium. De ceva vreme pe piața românească, prețul ușor prohibitiv al distilatelor de la The Macallan ce depășesc 12 ani de maturare a făcut ca acest brand să nu se impună pe piața noastră.

Este pe locul 5 în topul vânzărilor,

În lume este pe locul 5 în topul vânzărilor, însă explicația pentru inadecvarea de pe piața noastră am primit-o acum câteva săptămâni în timpul unei discuții cu unul din oamenii implicați activ în business-ul distilatelor de la noi: “românul este un client conservator de whisky, iar The Macallan se pretează mai degrabă unei piețe de genul Rusiei unde tot ce este scump se vinde foarte bine.”

Revenind la The Macallan 10 Years Old Fine Oak, caracteristicile acestui speysider amintesc de pedigree-ul unui campion chiar dacă este unul destul de tânăr.

The Macallan Lalique.

Culoarea este aurie palidă, însă de o claritate strălucitoare. Forma sticlei este deja un iconică, toate îmbutelierile celor de la The Macallan făcându-se în acest format, mai puțin edițiile ultra speciale de genul The Macallan Lalique.

Gustul este calm

Parfumul este fructat, amintind un pic de ceva pere coapte, vanilie peste care se adaugă note florale de vară. Gustul este calm și moale, iar puțină apă adăugată îi eliberează aromele de vanilie, brioșă, ceva fructe de pădure și cereale.

Corpolența este medie, arcele de boltă de pe pahar lăsându-se așteptate pentru a dispărea, iar finish-ul este curat cu urme de mentă pentru ca apoi să amintească ușor și vag de gustul amărui de stejar.

Calitate la superlativ

Raportul dintre preț și calitate este incontestabil în favoarea calității, sortimentul 10 Years Old Fine Oak costând în magazinele de la noi între 152 RON și 165 RON.

Pentru a primi o mostră din munca artizanilor de la The Macallan, merită în mod cert să cheltiți această sumă. Este de amintit că în magazinele travel retail din întreaga lume gama Fine Oak și Sherry Oak nu se comercializează.

Concluzie: NOTE DE DEGUSTARE:


Culoare: auriu palid clar
Parfum: fructe de vară coapte, vanilie, malt și note florale
Gust: moale, calm, vanilie și arome de fructe de pădure, brioșe și cereale crocante
Coroplență: medie cu un finish curat și proaspăt de mentă și rubarbă ce se închide spre amărui de stejar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *